Scorn se předvádí v bizarní ukázce
i Zdroj: Ebb Software / Kepler Interactive
Novinka Scorn se předvádí v bizarní ukázce

Scorn se předvádí v bizarní ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 10. 2020 08:46 4
Reklama

Studio Ebb Software momentálně pracuje na titulu Scorn. Horor inspirovaný tvorbou H. R. Gigera vám pravděpodobně bude připomínat filmového Vetřelce, kterého ostatně světoznámý umělec stvořil. Autoři si připravili čtrnáctiminutovou ukázku přímo ze hry.

Hlavní hrdina na cestě potkává různé potvory. Zatímco s menšími si bez problémů poradí, silnějším neřádům zprvu utíká. Na ně si troufne až ve chvíli, kdy v ruce třímá účinnější kvér. V ukázce je vidět základní „kolťák“ a také zbraně připomínající granátomet nebo brokovnici.

Už zbraně samotné jsou značně bizarní, i v nich se odráží zvláštní biomechanický styl. V něm je zpracováno také okolní prostředí, s nímž hráč čas od času interaguje, třeba za účelem uzavření konkrétní místnosti, aby si zachránil život před nestvůrami.

Říká se, že se v dílech Gigera podepsaly jeho vlastní noční můry. Zatím se zdá, že se Scorn zase nepříjemným způsobem otiskne do snů všech odvážlivců, kteří najdou odvahu netradiční horor spustit. Autoři by chtěli hru vydat v průběhu příštího roku, kdy vyjde Xbox Series a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama