Oznámen hororový spin-off Hello Engineer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen hororový spin-off Hello Engineer

Oznámen hororový spin-off Hello Engineer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 10. 2020 12:04
Reklama

Hello Neighbor od studia tinyBuild se mezi hráčskou komunitu dostalo opět zejména díky youtuberům a streamerům, kteří zákoutí této hříčky prozkoumávali už od alpha verze. Postupné rozšiřování hororového světa, ve kterém jsme museli nalézt tajemství, která náš soused skrýval, bylo pro mnoho hráčů tak zajímavé, že se s hrou drželi po dobu několika let.

Vývojáři se ale rozhodli v tajemném světě Hello Neighbor pokračovat a zasazují do něj nově oznámený titul Hello Engineer. Budovatelský multiplayerový spin-off nás posadí do role dětí, které se rozhodly hledat v opuštěném zábavním parku různé díly, z nichž mohou postavit různorodé stroje podle své fantazie. V sandboxovém světě ale nejsme sami - v patách nám je totiž známý Soused a jeho roboti, kteří nás chtějí dostat. Hráči tak musí sestavit takové stroje, které nám dovolí před Sousedem utéct.

Hra bude časově exkluzivní pro platformu Google Stadia, počítáme ale s tím, že bychom se měli tohoto díla později dočkat i na ostatních platformách. Datum vydání je zatím stanoveno na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama