Kodžima potvrzuje vývoj nového projektu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima potvrzuje vývoj nového projektu

Kodžima potvrzuje vývoj nového projektu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 10. 2020 10:37 3
Reklama

Velmi populární designér a scénárista Hideo Kodžima potvrzuje, že se svým týmem pracuje na dalším projektu. Ani v nejmenším zatím studio Kojima Productions nenaznačuje o jakou hru půjde, dle inzerátu na sociální síti LinkedIn ale shání do tokijských kanceláří ty nejlepší autory a vývojáře.

Řady týmu, který se v roce 2015 odštěpil od Konami, by měli doplnit lidé se zkušenostmi s programováním herním, systémovým, vývojových nástrojů, 3D renderu, efektů, animací, fyziky, umělé inteligence, sítí, zvuků i ovládacího rozhraní. Dále také designéři zvuku a umělci schopni tvořit prostředí, postavy, zbraně, animace, cutscény, obrazové efekty, nasvětlení nebo textury, scénáristé, producenti, i game a level designéři. Studio jako takové tedy potřebuje posílit prakticky na všech pozicích, které v rámci herního vývoje existují. Další projekt zřejmě bude obří.

O další hře Kodžimy se spekuluje prakticky od loňského vydání povedené akce Death Stranding. Designér je spojován se spekulovaným pokračováním série Silent Hill nebo možným druhým dílem Death Stranding. V minulosti Kodžima potvrdil, že se zaměřuje na žánr hororu a sbírá inspiraci sledováním filmů. Také se nechal slyšet, že by nový projekt chtěl doprovodit řadou dalších druhů média, vedle hlavní hry by tak mohly vzniknout i menší epizodické spin-offy, manga nebo anime.

Také víme, že byl jeden z neoznámených projektů zrušen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama