Zahraniční dojmy z Amazon Luna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahraniční dojmy z Amazon Luna

Zahraniční dojmy z Amazon Luna

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 10. 2020 09:47
Reklama

Vedle Google Stadia, Microsoft xCloud nebo třeba GeForce Now se v září objevila další cloudová služba Amazon Luna, o které se dlouhou dobu spekulovalo. Amazon už pomalu začal rozesílat pozvánky do předběžného přístupu a několik vybraných redakcí mělo možnost službu vyzkoušet.

The Verge zmiňuje, že pro plynulý chod je potřeba alespoň 25 Mbps internet. Při hraní Bloodstained se stream zdál téměř nerozeznatelný od hraní přímo na počítači, u náročnějšího Metro: Exodus, které v tuto chvíli patří mezi graficky nejlepší hry ve službě, bylo hraní už značně horší a Luna si údajně vedla hůře, než Stadia.

Gaming Nexus naopak službu chválilo a př hraní Yooka-Laylee byl příjem čistý a plynulý. Uživatelé na redditu pak zmiňují občasný input lag, jinak ale bylo hraní v pořádku. Oproti Stadii ale Luna nabízí více her, které jsou ale spíše menšího ražení.

Očekává se ale, že by se nabídka her měla velmi brzo rozšířit. Luna bude fungovat na základě kanálů, které si hráči předplácí. Kromě základního kanálu je už oznámen i kanál Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama