Fallout 4: New Vegas nabízí záběry ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4: New Vegas nabízí záběry ze hry

Fallout 4: New Vegas nabízí záběry ze hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 10. 2020 10:35
Reklama

Už je to dlouhých pět let, co vyšel čtvrtý díl radiací promořené série Fallout. Ani to ale tvůrce modifikací neodrazuje od práce na dalších projektech, které na čtyřce stojí. Nedávno jsme informovali například o Fallout: Miami, o slovo se hlásí i autoři projektu Fallout 4: New Vegas. Ti se připomínají trailerem.

Z názvu je víceméně jasné, o co se nadšenci snaží. Stejně jako v případě Fallout: Miami jde o neoficiální přídavek do hry, díky němuž budeme mít možnost připomenout si díl z produkce studia Obsidian Entertainment. Ten ostatně dva dny nazpět oslavil desáté narozeniny.

Na modifikaci začali fanoušci pracovat už v roce 2017. Že jim to už docela dlouho trvá? Není se čemu divit. Autoři se rozhodli, že doručí kompletní zážitek z New Vegas. Asi sami uznáte, že si ukousli pořádně velké sousto. Pracují s technologií Creation Engine 2.0, která posloužila jako základ pro Fallout 4 a speciální edici The Elder Scrolls V: Skyrim.

Autoři při příležitosti desátého výročí původní hry zavzpomínali na vlastní zážitky s vývojem modifikace. Přiznali, že se dostali i do fáze, kdy zvažovali, zda má vůbec jejich snažení smysl. A hlavně jestli mají šanci projekt těchto rozměrů vůbec dokončit. Jen pro ilustraci, po třech letech zvládli dokončit zhruba 85 % exteriérů a 70 % interiérů. Jde sice o velmi vágní ukazatel, jiný ale zatím není.

Autoři dosud neprozradili, kdy by mohla být modifikace dokončena. Novinky ohledně vývoje lze sledovat třeba na Facebooku, kde o něm vývojáři pravidelně referují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama