AC:V odhaluje chystané expanze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC:V odhaluje chystané expanze

AC:V odhaluje chystané expanze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 10. 2020 07:20
Reklama

I když si Assassin’s Creed Valhalla stále zahrát nemůžeme, už teď má Ubisoft jasně načrtanou budoucnost hry alespoň co se dodatečného obsahu týče. Vývojáři tak, stejně jako třeba v případě Watch Dogs Legion, odhalují ještě před vydáním plánované dodatky.

Prozatím Ubisoft počítá s celkem dvěma DLC. První dorazí na jaře příštího roku a ponese název Wrath of the Druids. Jak už název napovídá, s expanzí se dostaneme k druidům v Irsku. Ti ale nebudou moc přátelští a opět tak budeme muset tasit zbraně. Vývojáři slibují temnější atmosféru a ukázku keltské i druidské kultury.

Druhá expanze The Siege of Paris vyjde v létě a už dle názvu je jasné, že se přesuneme k jedné z nejznámějších bitev vikingské historie, tedy obléhání Paříže. Kromě samotného obléhání budeme mít možnost prozkoumat Franskou říši a připravit se na boj. Obě DLC budou k dispozici v rámci season passu, za jehož koupi dostanou vlastníci ještě bonusovou misi The Legend of Beowulf, v níž se zaměříme na odhalení pozadí za touto legendou.

Vedle toho jsou přichystané také updaty, které přinesou obsah všem hráčů zcela zdarma. Díky nim se můžeme těšit na nové osady, vikingské festivaly, herní módy a také vybavení. Assassin’s Creed Valhalla vychází 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama