2K se vyjadřuje k reklamám v NBA 2K21
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K se vyjadřuje k reklamám v NBA 2K21

2K se vyjadřuje k reklamám v NBA 2K21

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 10. 2020 11:04 2
Reklama

Před dvěma dny jsme vás informovali o další kauze, která se pojí se sérií NBA. Vývojáři do hry přidali reklamy, které nelze přeskočit, což se setkalo s velkou kritikou ze strany hráčů. Není to totiž poprvé, co se tak stalo, 2K se ale očividně nepoučilo a nyní se omlouvá.

Omluva ale není mířena přímo na reklamy, nýbrž na způsob, jakým se reklamy do hry dostaly. „Jak mnoho z vás ví, v minulých letech byly reklamy integrovány do segmentu 2KTV. Poslední umístění reklam v 2KTV zasáhlo naše hráče způsobem, kterým jsme nechtěli, jelikož tyto reklamy nemají běžet v rámci uvedení do hry. Na opravě dojde v dalších epizodách. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.“

Vývojáři se tedy neomlouvají přímo za to, že se ve hře reklamy objevily, ale jakým způsobem. Přesněji se vyjádření týká toho, že se reklamy nemají objevovat před hrou. To ale nevylučuje, že studio reklamy akorát přesune na jiný segment hry. Zatím to ale nevypadá, že by reklamy měly ze hry vymizet úplně – jak už naznačuje začátek zprávy, reklamy byly přítomné už v minulých ročnících. Jak na reklamy ve hře za plnou cenu pohlížíte vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama