Video shrnuje nejlepší hry na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video shrnuje nejlepší hry na PS4

Video shrnuje nejlepší hry na PS4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 10. 2020 08:52 3
Reklama

Vydání PlayStationu se po raketovém roce 2020 nezadržitelně blíží a jsme pouhý měsíc od okamžiku, kdy budou ti šťastnější z nás držet nový PlayStation 5 ve vlastních rukou. Obecně se ale bude jednat o jasný řez mezi novou a starou generací.  Kanál PlayStation Access nám tak připomíná, jaké nejlepší hry jsme mohli na 4. generaci PlayStationu hrát.

Video je poskládání z mnoha her, ze kterých je vždy vyjmuta jedna sekunda. Tvůrci si dali opravdu velkou práci a téměř 4 minutové video jede chronologicky od launch titulů jako Killzone: Shadow Fall po první TLoU, GTA V, Control až nakonec i k Mafia: Definitive Edition.

Vydání PlayStation 5 samozřejmě neznamená pro starší konzoli úplný konec. Nové hry budou ještě nějakou chvíli PS4 podporovat – konec konců mezi připravované tituly patří i nový Spider-Man nebo nadcházející Horizon: Forbidden West. Pokud jste tedy nestihli předobjednávku, můžete s klidem vyčkat do plánované druhé vlny (nejpozději v únoru příštího roku), kdy by se objednávky měly znovu rozjet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama