Krást auta v Night City se musíte naučit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krást auta v Night City se musíte naučit

Krást auta v Night City se musíte naučit

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 10. 2020 09:33 4
Reklama

Cyberpunk 2077 je sice v první řadě RPG, i tak se ale nevyhne srovnání s žánrem městských akcí. Vývojáři ze studia CD Projekt Red si ostatně dávají hodně záležet, aby navodili dojem, že si hráči od první chvíle mohou dělat, co chtějí. Je však třeba počítat s tím, že při objevování města narazíte na jistá omezení.

Informace navazují na poslední epizodu Night City Wire. Level designér Miles Tost následně nabídl pár dalších detailů k využívání automobilů. Třeba možnost dostat se do cizího vozu nebude dostupná hned od začátku. Pokud budete chtít posunovadlo ukrást, musíte nejprve investovat body do jistých dovedností. V případě, kdy v autě sedí postava, kterou se budete snažit vyhodit ven, musíte posílit fyzickou sílu. Pokud půjde o zamčené auto, je zase nutné se zdokonalit v technickém směru, aby se podařilo prolomit zámek.

Tak jako tak si ukradená vozidla nemůžete ponechat. Tost nicméně dodává, že budete mít možnost získat automobily jinou cestou. Jakékoliv vozidlo, které vlastníte, si pak můžete přivolat skrze menu. Designér závěrem odpověděl ještě na jednu důležitou otázku. Ve hře nelze řídit létající automobily. Tost dodává, že by se zpracování této možnosti časem stalo noční můrou, proto se raději věnovali pouze jízdě po zemi.

Cyberpunk 2077 vyjde už 19. 11. CD Projekt Red tedy začíná přitápět pod kotlem, s čímž samozřejmě pomáhá Keanu Reeves. V poslední reklamě se ptá, co vás táhne do Night City. Hned vzápětí slibuje, že nakonec celé město zapálí. Od Johnyho Silverhanda bychom koneckonců nic menšího nečekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama