Switch verze Outer Worlds bude hezčí
i Zdroj: Obsidian Entertaiment / Microsoft
Novinka Switch verze Outer Worlds bude hezčí

Switch verze Outer Worlds bude hezčí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2020 09:17 2
Reklama

Switch verze The Outer Worlds se objevila začátkem června. V doku běží port ve 30 FPS v rozlišení 1080p, v handheld režimu pak v 720p. Možná si vzpomenete na analýzu od Digital Foundry. Podle ní je obdivuhodné, že se na Switch podařilo přenést vysokorozpočtové RPG stojící na technologii Unreal Engine 4. Autoři testu však zároveň poukázali na množství chyb a kompromisy ve vizuálech.

Vývojáři ze studia Virtuos nicméně ještě neřekli poslední slovo. Na portu následně ještě zapracovali a ze Switche se pokusili vyždímat úplné maximum. Zlepšení by se mělo projevit právě v grafice, RPG od Obsidianu by tedy mohlo vypadat o něco lépe.

Úprav se dočkáme už za dva dny, kdy Virtuos odbaví speciální patch. Jeho specifikace zatím známé nejsou, k dispozici ale máme obrázek, který by měl ilustrovat chystané změny. Je patrné, že se v prostředí objevuje více objektů, celkově je scéna o něco detailnější.

The Outer Worlds se navíc den po vydání patche objeví ve slevě, jde tedy o parádní příležitost pro všechny RPG pozitivní hráče. Titul v pátek zamíří také na Steam. Krom toho je k dispozici i na konzolích Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama