Do XGP se chystá Rainbow Six: Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do XGP se chystá Rainbow Six: Siege

Do XGP se chystá Rainbow Six: Siege

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 10. 2020 08:25
Reklama

Do Xbox Game Pass zamířilo už několik kompetitivních titulů, které se spoléhají hlavně na neustálé rozšiřování komunity, která následně vývojářům přispěje díky sezónní nabídce obsahu. Dosud zde chyběla pořádná live-service střílečka, i tu se ale očividně podařilo Microsoftu vyjednat.

Na Twitteru této služby se totiž objevil na první pohled podivný obrázek – hrad, na který útočí vojáci a nad nimž se nachází mnoho duh. Stačí ale jednotlivé útvary pojmenovat anglicky, správně seskládat a hned víme, že do Xbox Game Pass zamíří Rainbow Six: Siege.

Jak už jsme naznačili, R6S je live-service hrou od Ubisoftu o kterou se studio stará už několik let. Pravidelně mění metu, přináší nové operátory nebo jednotlivé části obsahu předělává. Dost možná bude vydání v Game Passu naplánováno zároveň s vydáním Year 5, kde se dočkáme přepracování Tachanky i mapy Skyscraper.

Mimo to se ale také spekuluje o tom, že by obrázek mohl fungovat jako dvojité oznámení - kromě R6S třeba také jako naznačení příchodu Mount & Blade Bannerlord.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama