Hráči si stěžují na novou aktualizaci PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči si stěžují na novou aktualizaci PS

Hráči si stěžují na novou aktualizaci PS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 10. 2020 11:15 2
Reklama

Včera se na zařízení PlayStation 4 dostala aktualizace systému s číslem 8.00. Ta se zaměřila na různé aspekty uživatelského rozhraní, jak se ale zdá, ne vše se společnosti povedlo opravit nebo změnit správně. Hráči si totiž na změny stěžují, a to zejména na nahrávání rozhovorů.

Nejdříve pojďme na menší změny. Vlastníkům konzolí se nelíbí změna party chatu. Pokud totiž někoho pozvete do své party, daný člověk se nově automaticky přidá i do chatové skupiny, kde vidí všechny zprávy. Zároveň není možné nastavit soukromou nebo veřejnou party, je tedy možné pozvat kohokoliv, ale vyhazovat může pouze zakladatel. Nově se také změnila funkce ztlumení – pokud někoho ztlumíte, uživatel vás stále slyší.

Hlavním problémem nového updatu je ale zpráva o tom, že voice chat může být nahráván kvůli moderování. S tím hráči nesouhlasí a vadí jim, že PlayStation bude jejich komunikaci monitorovat. Jak vyšlo najevo, toto právo si PlayStation ve svých podmínkách vyhradil už v roce 2013 a navíc by se nemělo jednat o nahrávání přímo PlayStationem, ale ostatními hráči, kteří nahrávku mohou následně PlayStationu zaslat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama