Autoři vysvětlují principy Aquanoxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři vysvětlují principy Aquanoxu

Autoři vysvětlují principy Aquanoxu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 10. 2020 14:40
Reklama

Koncem září se o slovo přihlásili vývojáři ze studia Digital Arrow, lákali totiž na návrat značky Aquanox. Téměř 19 let po vydání původní hry se už za dva dny můžete opět vydat na dobrodružnou výpravu do hlubin světa Aqua.

Autoři nyní přicházejí s čerstvým trailerem, v němž vysvětlují vše podstatné. Zmiňují se například o frakcích. Těch je celkem pět. V ukázce padla zmínka o aliančních jednotkách, jejichž úkolem je vyzrát na život ohrožující nanoplankton. Svaz klanů se naopak soustředí na detailní průzkum světa pod hladinou.

Hráči si mohou vybrat z několika různých ponorek. Průzkumná plavidla se vyznačují rychlým pohybem, vybavena jsou silnějším štítem. Už ale neunesou těžké zbraně. Těmi disponují ponorky určené primárně k boji, na něž jsou namontovány dvakrát tak silné štíty. Už se s nimi ale nedá tak dobře manévrovat. Extrémem jsou pak malé pevnosti, které se sice sotva hnou z místa, jejich palebná síla a štíty jsou ale na nejvyšší možné úrovni.

Závěrem se sluší připomenout, že krom příběhové kampaně nabízí autoři možnost vyrazit do boje v kooperaci s kamarády, připraveny jsou i klasické multiplayerové režimy, například deathmatch a team deathmatch. Aquanox vyjde 16 října, hra míří na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama