Smash Bros. přivítá Minecraft v půlce října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Smash Bros. přivítá Minecraft v půlce října

Smash Bros. přivítá Minecraft v půlce října

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 10. 2020 13:00 1
Reklama

Pár dní stará zpráva o plánované integraci postav Minecraftu do světa Switch exkluzivní bojovky Super Smash Bros. Ultimate dostává rozšiřující informace. Včerejší livestream Nintenda prozradil, že si hranaté postavičky ve vybraných arénách osaháme už 14. října.

Plejádu bojovníků čítající Steva, Alexe, Endermana nebo Zombie bude možné zpřístupnit skrze zakoupení Fighters Passu 2, případně též separátní koupí za přibližně 140 Kč. Společně s novými postavami obdržíte dále přístup k šesti novým arénám, jež budou situovány do stylizované lokace Minecraft World.

Každá aréna má podle popisu nabídnout odlišný biom (viz galerie) a současně i možnost zničení a využití vybraných bloků. Dodatečné zpestření má podle nových zpráv nabídnout také začlenění funkčního cyklu dne a noci a s ním propojeného objevování zombie a kostlivců.

Podobně jako ve svém kostičkovém domově, i ve světě Super Smash Bros. budou nově příchozí postavy vybaveny řadou pro ně charakteristických dovedností, jako je těžba materiálu a vytváření či vylepšování nástrojů pro další boj. Konkrétně bylo potvrzeno, že se nám do ruky dostane například pětice úrovní mečů, sekyr nebo krumpáčů.

Mimo nových postav oznámilo Nintendo i další obsah, a sice příchod balíčku kostýmů Mii Fighter Costume pack. Skrze jeho zakoupení, jež vyjde na zhruba 17 Kč za kus, se můžete dostat k následujícímu seznamu skinů.

Creeper (Brawler), Pig (Brawler), Diamond Armour (Sword Fighter), Gil (Swordfighter), Bomberman (Brawler) and Travis (Sword Fighter)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama