Overwatch se bude brzy rozdávat zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch se bude brzy rozdávat zdarma

Overwatch se bude brzy rozdávat zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 10. 2020 08:41 2
Reklama

Včera večer čekalo na stránkách esportového týmu Boston Uprising na fanoušky hezké překvapení – web jim totiž nabídl speciální formulář, po jehož vyplnění si mohli vyzvednout Overwatch zcela zdarma. Problémem je, že o tomto rozdávání nepadlo ani slovo – a to ani od Blizzardu, týmu ani esportové ligy Overwatche.

Po hodině byl formulář z webu stažen a rozjely se mohutné spekulace o tom, co by tato chyba mohla znamenat – bude snad Overwatch F2P? Nebo se skutečně jedná o „pouhé rozdávání“? Odpověď nakonec přináší až viceprezident Overwatch League, který potvrzuje budoucí rozdávání hry.

„Spolupracujeme s Overwatchem a všemi našimi franšízami v lize na rozdávání PC kopií hry a League Tokens našim fanouškům, a to po omezenou dobu a omezené množství. Týmy své akce vydají již brzy, takže je určitě sledujte!“ Dle webu PCGameru bude nutné k vyzvednutí hry být obyvatelem Spojených států, je ale otázkou, jestli bude nutné tuto skutečnost nějak potvrdit nebo pouze zaškrtnout. V tom případě by rozdávání mohlo být aktuální i pro nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama