Insomniac se vyjadřuje ke změně obličeje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insomniac se vyjadřuje ke změně obličeje

Insomniac se vyjadřuje ke změně obličeje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 10. 2020 09:34 3
Reklama

Včera jsme vám přinesli zprávu o tom, že remaster Spider-Mana přinese kromě několika vylepšení i velkou změnu a zásah do hry. Tou je změna obličeje hlavní postavy Petera Parkera, která v té době ještě neměla důvod. PlayStation ale nakonec k traileru vydává tiskovou zprávu, kde se o remasteru rozpisuje James Stevenson, komunitní ředitel Insomniac Games.

Remaster přinese spoustu grafických vylepšení jako lepší modely a textury materiálů. Tou hlavní novinkou, kterou PlayStation 5 dovolí, je podpora ray-tracingu a ambientních stínů. Dočkáme se tak „skutečných“ odlesků například v oknech budov. Vylepšil se také render vlasů či kůže.

Insomniac se vyjadřuje ke změně obličeje
i Zdroj: Hrej.cz

Samozřejmě ale největší novinkou je onen obličej Petera Parkera. Důvodem je skutečně změna herce, přičemž studio se prý skutečně chtělo více přiblížit rysům obličeje dabéra Yuriho Lowenthala, proto do role obsadilo místo Johna Bubniaka herce Bena Jordana.

Studio dále slibuje vylepšení performance módu, který cílí na 60 FPS, dojde i na téměř okamžité načítací obrazovky, 3D audio a haptickou odezvu pro DualSense.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama