Do Animal Crossing: NH přišel Halloween
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Animal Crossing: NH přišel Halloween

Do Animal Crossing: NH přišel Halloween

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 9. 2020 10:17
Reklama

Oblíbení zvířecí obyvatelé ostrova vítají v Animal Crossing: New Horizons další roční období. Ode dneška by se měl hráčům zpřístupnit bezplatný update s podzimem a tematickým eventem Halloween. S tím jsou samozřejmě spjaty všudypřítomné dýně, oslavy a kostýmy.

Konečně začnou růst dýně, které je možné vypěstovat ze semínek. Tykve pak lze použít jako dekorace nebo výrobní materiál pro různé DIY projekty. K tomu patří i nové sety kostýmů a převleků nebo možnost vyměňovat speciální halloweenské recepty.

To pravé ořechové pak přijde na konci října. „S příchodem Halloween noci 31. října se od 17 hodin shromáždí sousedé na náměstí bohatě vyzdobeném řadou Halloween dekorací. Hráči se také dočkají návštěvy mysteriózního hosta: Jacka, „cara Halloweenu“. Hráči, kteří Jacka obdarují lízátky a cukrovinkami, získají strašidelné odměny. Uschování nějakých sladkostí pro sousedy pomůže hráčům vyvarovat se zlotřilým žertíkům z jejich strany,“ popisuje slavnosti tisková zpráva.

Novinkou je také možnost ovlivňovat destinace snových výletů. Nově půjde v seznamu ostrovů navštívených během snění vybírat ty nejoblíbenější a následně si tak ulehčit jejich znovunavštívení.

Další aktualizace nás bude čekat na konci listopadu. Dle dostupných informací se dočkáme oslav díkuvzdání a následně příchodu zimy a vánočních svátků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama