Tvůrci Wasteland 3 pracují na dvou RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Wasteland 3 pracují na dvou RPG

Tvůrci Wasteland 3 pracují na dvou RPG

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 9. 2020 09:16
Reklama

Studio inXile Entertainment se letos do tvorby her pořádně opřelo. First-party studio Microsoftu nedávno vydalo Wasteland 3, které jsme u nás zrecenzovali, mimo jiné se ale také chystá vydání VR střílečky Frostpoint: Proving Grounds. To sice moc nesouvisí se zažitým RPG žánrem, který vývojáři pravidelně tvoří, fanoušci studia se ale nemusí bát – v nitru se totiž pracuje na dalších dvou RPG projektech.

Tuto novinku na venek sdělil ředitel studia Brian Fargo v odpovědi na pochvalu jednoho z fanoušků. Fargo napsal, že pracují na „skvělých nových RPG, je ale škoda, že jejich tvorba trvá tak dlouho.“ V dalším tweetu ještě upřesnil, že druhé RPG, na kterém pracují, je teprve v před-produkční fázi. Tedy jeho oznámení nemáme čekat v blízké době.

Příběh Farga je také celkem zajímavý. Současný ředitel studia totiž chtěl ještě před odkoupením odstoupit z vedení, po vstupu Microsoftu ale Fargo vzal odstup zpět s tím, že dohoda s Microsoftem přinese studio více zdrojů a také více času při vývoji her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama