CoD:MW dostává 6. sezónu a další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD:MW dostává 6. sezónu a další obsah

CoD:MW dostává 6. sezónu a další obsah

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 9. 2020 08:46
Reklama

Dnešní den značí vstup Call of Duty: Modern Warfare do další sezóny, a zatímco u předchozích dílů by podpora hry pomalu ale jistě s přicházejícím novým dílem končila, Modern Warfare s Warzone míří stále kupředu. Dostáváme opět nabitou roadmapu i patch notes s velkým množstvím novinek.

CoD:MW dostává 6. sezónu a další obsah
i Zdroj: Hrej.cz

Nejdříve můžeme zamířit do běžného multiplayeru, kam se dostaly 4 nové mapy. 6v6 multiplayer přivítá Mialstor Tank Factory a Broadcast, do gunfightu míří Station, velkokapacitní Ground War se zase bude nově odehrávat na Verdansk Riverside. Pokud hrajete Warzone i multiplayer, přijdete na to, že tyto mapy jsou „pouze“ kousky vytržené z battle royale a vhozené do běžné hry. Hráči si na tento trend začínají stěžovat s tím, že vývojáři pomalu ale jistě kašlou na multiplayer.

Jak do multiplayeru, tak do Warzone zamíří dvě nové zbraně, a to SP-R 208 a AS Val. Dále také dva noví operátoři Farah a Nikolai, které si odemkneme zakoupením battle passu. Exkluzivně pro Warzone přichází nový mód Armored Royale, kde se čtyřčlenné týmy budou rvát o vítězství skrze obrněné kamiony s kulometem na korbě. Největší novinkou je samozřejmě metro, které se prohání pod téměř celou mapou Verdansk. Activision zde ale nekončí a láká na 20. října, kdy se dočkáme limitovaného módu Haunting of Verdansk. 6. sezóna je v Modern Warfare dostupná už dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama