Unikly údajné snímky ze Starfield
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Novinka Unikly údajné snímky ze Starfield

Unikly údajné snímky ze Starfield

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 9. 2020 09:36
Reklama

I když spousta hráčů zcela jistě netrpělivě vyčkává šestý díl The Elder Scrolls, jeho vydání je ještě mnoho let před námi. Ještě před tím se totiž chystá vesmírná hra Starfield, o které taktéž nemáme moc informací. Do včerejšího dne se hře také vyhýbaly úniky, nyní se ale na internetu objevily tři údajné snímky z tohoto vesmírného projektu.

Obrázky toho vlastně tolik neukazují. V jednom z uniklých screenshotů vidíme astronauta stojící před nejspíše vesmírnou lodí nebo kouskem vesmírné stanice, druhý obrázek ukazuje vesmírnou loď, třetí přibližuje minimalistické UI, na kterém můžeme vidět ukazatel kyslíku a další symboly. Dle fanoušků na redditu se zde nachází třeba ukazatel gravitace, což naznačuje cestování po různých planetách.

Dle dalších dodatečných informací by tyto obrázky měly být z buildu v roce 2018 a leakerem má být tester. I když jde o únik a stále je nutné obrázky brát s velkou rezervou, několik zdrojů obrázky potvrdilo jako pravé. Snad se tedy o hře brzy dozvíme více informací.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama