Netflix má pracovat na CG filmu Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix má pracovat na CG filmu Resident Evil

Netflix má pracovat na CG filmu Resident Evil

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 9. 2020 10:45 1
Reklama
AKTUALIZACE

Během dnešních odpoledních hodin došlo oficiálnímu uveřejnění upoutávky Resident Evil Inifinite Darkness na oficiálním YouTube kanálu Netflixu. Rovněž došlo k upřesnění, že se nejedná o celovečerní film, nýbrž o hororový seriál.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Hororová série Resident Evil má podle nejnovějších náznaků dostat další filmové zpracování. Snímek s podtitulem Inifinite Darkness má podle zveřejněného traileru vznikat ve spolupráci se streamovací službou Netflix.

Podobně jako u značné části dosavadní kinematografické produkce ze světa Resident Evil, i zde má jít o ryze o CG film, přičemž jak mělo být naznačeno v průběhu ukázky, dočkat bychom se měli v roce 2021. Součástí traileru, který se objevil na Twitteru portugalské mutace Netflixu, měla údajně být též informace, že mimo CG stylu zahlásí návrat i duo Claire Redfieldové a Leona S. Kennedyho. Jelikož však trailer není v tuto chvíli již nadále dostupný, musíme se bohužel spokojit pouze s informacemi z druhé ruky.

Nad rámec spekulací o možném návratu hrdinů druhého dílu nebyly prostřednictvím uniklého videa sděleny žádné další upřesňující informace. Hráči, kteří však měli možnost ukázku před jejímstažením zhlédnout ale souhrně potvrzují, že se svým vzezřením a zpracování postav měl snímek blížil loňskému remaku druhého dílu. Nezbývá tak než počkat na oficiální oznámení ze strany Netflixu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama