Monster Hunter Rise ukazuje další záběry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter Rise ukazuje další záběry

Monster Hunter Rise ukazuje další záběry

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 9. 2020 11:50
Reklama

Čerstvě oznámený Monster Hunter Rise pro konzoli Nintendo Switch předvedl v rámci páteční prezentace na Tokyo Game Show 2020 další úsek z hraní. Záběrem extenzivní gameplay ukázky bylo především bližší představení překonávání terénu, soubojů a hráčových schopností.

Již při představení hry jsme se dozvěděli, že Rise hráči nabídne možnost cestování za využití vystřelovacího lana. Nově se k této informaci ale přidává i zpráva, že dovednost neovlivní pouze hráčovu mobilitu, nýbrž může být aktivována i v boji, a to konkrétně k iniciaci protiútoku či rychlého úhybu. Navzdory tomuto alternativnímu využití, je však lano primárně určeno k průzkumu okolí a jinak nepřístupných lokalit. 

K tomuto účelu by ale koneckonců měla posloužit i odlišná forma cestování, a sice sada tvorů, které může hráč při hraní osedlat. Jedním takovým zástupcem místní fauny, který snese hráče na svém hřbetu, je kupříkladu Palamute  věrný, lišku připomínající společník, jenž hráči umožní šetřit drahocennou staminu a užívat předměty i během jízdy. Počet podobných tvorů pak bude ve finální hře násobně větší.

Monster Hunter Rise, jehož představení jsme se dočkali počátkem tohoto měsíce, dorazí na Nintendo Switch 26. března příštího roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama