Druckmann láká na novinky okolo TLoU 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druckmann láká na novinky okolo TLoU 2

Druckmann láká na novinky okolo TLoU 2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 9. 2020 13:20 2
Reklama

Není žádným tajemstvím, že oslava The Last of Us Day vyvolala v řadě hráčů druhého dílu nemalá očekávání. Řada z nich proto doufala, že Naughty Dog při nadcházející akci odhalí dlouho slibovaný multiplayer nebo rozšíří hru o nový příběhový obsah. A ačkoli je pravda, že se ani jedna z možností nakonec nedočkala svého naplnění, malá naděje přeci jen vyvstala.

Neil Druckmann, viceprezident studia Naugty Dog, při svém poděkování hernímu publiku totiž naznačil, že nás do budoucna čeká blíže neupřesněné oznámení ohledně The Last of Us: Part 2.

"Děkuji všem úžasným fanouškům za neuvěřitelný The Last of Us Day. Vaše pozitivní naladění a vstřícnost je tím motorem, co nás žene kupředu. Jo... a ohledně té další věci...buďte trpěliví. Věřte mi, když říkám, že to bude stát za to."

Přestože Druckmann ve svém twitterovém příspěvku přímo nespecifikuje, jaký typ obsahu lze očekávat, je vzhledem ke stylu jeho vyjadřování zřejmé, že půjde nejspíše o novinky většího rozsahu. Na tomto místě se tak pochopitelně nabízí  scénářů hned několik, přičemž mezi spekulacemi nejvíce vyniká multiplayerový režim Factions známý z prvního dílu, dále pak rozšíření příběhové části a nakonec i možnost ukázky remasteru pro PlayStation 5.

V kontextu prozatím absentující multiplayerové složky se též hodí připomenout, že vývojáři jíž v září 2019 prohlásili, že rozsah hry více hráčů přerostl standard běžného režimu, a nebude tudíž vydán společně s příběhovou částí. Své někdejší rozhodnutí současně Naughty Dog odůvodnili tím, že se chtěli plně věnovat dokončení singleplayerové kampaně. V návaznosti na toto prohlášení však stejným dechem dodali, že multiplayer bude vyvíjen i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama