Remaster ME údajně vyjde až v roce 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster ME údajně vyjde až v roce 2021

Remaster ME údajně vyjde až v roce 2021

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 9. 2020 10:35
Reklama

Ačkoli dosavadní náznaky, spekulace a uvedení hry v nabídkách obchodů značily, že se remasteru kompletní trilogie Mass Effectu dočkáme již příští měsíc, nové zprávy poukazují, že by se tak mohlo stát až mnohem později.

Jeff Grubb, žurnalista magazínu VentureBeat, ve svém nejnovějším prohlášení uvedl, že se plán na vydání remasteru Mass Effectu údajně posunul na rok 2021. Důvodem ke zpoždění má podle Grubba být především nutnost dalších prací na předělávce prvního dílu. V tomto bodě konkrétně zmiňuje, že se má jednat jak o zásahy do grafického zpracování, tak i samotné hratelnosti. Ve svých navazujících slovech též dodává, že zástupci studia Bioware nejsou s momentální podobou prvního dílu spokojeni, poněvadž nemá odpovídat kvalitě zpracování zbylých dílů série.

Společně s informací o opoždění hry Grubb též zmínil, že ve své finální podobě má remaster nést název Mass Effect: Legendary Edition, přičemž upřesnil, že má jít o kompilaci prvních tří dílů série doplněných o všechna příběhová i kosmetická DLC. Naopak zcela opomenuta má být podle jeho interních zdrojů populární multiplayerová složka třetího dílu.

K oznámení i vydání Mass Effect: Legendary Edition mělo být podle Grubbových dřívějších zpráv dojít již v říjnu letošního roku. Tuto informaci později nezávisle na tomto prohlášení podpořily i zprávy z minulého týdne, při kterých byl remaster zpozorován na portugalském i českém herním obchodě. Navzdory dosavadním spekulacím prozatím nedošlo k žádnému oficiálnímu vyjádření ze strany Bioware nebo Electronic Arts.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama