Sérii Yakuza čeká film a oznámení nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sérii Yakuza čeká film a oznámení nové hry

Sérii Yakuza čeká film a oznámení nové hry

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

25. 9. 2020 12:15 1
Reklama

Podle čerstvých informací má v průběhu nedělního přenosu akce Tokyo Game Show 2020 Online dojít k oznámení nového titulu série Yakuza. Zdrojem informace je spolumoderátkorka připravovaného programu Ajana Cubaki.

Ve svém, nyní již smazaném, příspěvku na Twitteru, Cubaki sdělila, že oznámení nové hry připadne na 27. září, specificky pak na blok věnovaný produkci firem SEGA a Atlus od 13:00. Živý přenos zmíněné prezentace bude možné sledovat prostřednictvím Youtube. S ohledem na detaily příběhové premisy, zasazení nebo číslovky daného titulu nebyly prozatím poskytnuty žádné konkrétní informace. Záznam původního tweetu, který Cubaki na svém osobním profilu zveřejnila, můžete nalézt zde.

Aby překvapivých odhalení a zpráv na konto populární japonské ságy nebylo málo, přispěchal magazín Variety během včerejšího dne též se zprávou, že značka Yakuza zaznamená návrat i na filmová plátna. Podle informací zástupců Variety půjde o hraný snímek od studií 1212 Entertainment a Wild Sheep Content, přičemž režii obstarají Erik Barmack, Roberto Grande a Joshua Long. Vzhledem k rané fázi projektu, kterou dokládá i poznámka o hledání scénáristy, však prý nemáme očekávat žádnou brzkou ukázku.

Navrátíme-li se od náhledu do daleké budoucnosti nazpět k informacím více aktuálním, můžeme též vzpomenout, že západní publikum čeká již 13. listopadu jiná velká událost, a sice dlouho očekávané vydání západní verze Yakuza 7: Like a Dragon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama