Brzy připlavou ponorky z hlubin Aquanoxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy připlavou ponorky z hlubin Aquanoxu

Brzy připlavou ponorky z hlubin Aquanoxu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 9. 2020 11:44
Reklama

Pokud jste se o hry zajímali už na přelomu tisíciletí, možná jste natrefili na originální záležitost Aquanox. Skoto 19 let od prvního průzkumu podvodního světa zvou autoři na další jízdu speciální ponorkou.

First person střílečka připlave už za měsíc a vás nechá nasednout do upravitelného plavidla, s nímž se můžete pustit na průzkum dystopického světa Aqua. Nic jiného vám ostatně nezbývá, celá planeta totiž zmizela pod hladinou.

Poslední přeživší jsou nuceni žít v hlubinách moře, kde obývají kupříkladu těžební nebo výzkumné stanice. A jak to tak v dystopických světech bývá, i zde dochází k nekonečným potyčkám, do nichž se zapojují příslušníci několika frakcí.

Vy se chopíte role trénovaného kormidelníka a vydáte se na strastiplnou cestu napříč oceánem. Vyzbrojen torpédy, minami a dalšími zbraněmi snad s trochou štěstí výlet přežije.

Jde přitom o kooperativní příběhovou záležitost, do níž se lze potopit se třemi dalšími kamarády. Každý pilot si může ponorku přizpůsobit herním stylům, kterých bude ve hře dle autorů hned několik. Připraveny jsou také klasické multiplayerové režimy, například deathmatch a team deathmatch.

Aquanox vychází už za necelý měsíc, konkrétní datum vydání je stanoveno na 16 října. Hra zatím míří pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama