Nový Xbox umožní hry předběžně stáhnout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Xbox umožní hry předběžně stáhnout

Nový Xbox umožní hry předběžně stáhnout

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 9. 2020 07:40
Reklama

S další generací konzolí přichází i nové technologické vychytávky. V případě Xboxu se hodně omílá funkce Quick Resume, díky níž lze velmi rychle naskočit do rozehrané hry. Xbox Series X navíc zvládne pohánět hned několik aplikací najednou. Momentálně se ale mluví o možnosti předběžného stažení.

Na Twitteru se o ní rozpovídal streamer Jerko Cilas. Z příspěvku vychází najevo, že bude možné stáhnout i hry, za které uživatel ještě nezaplatil. V případě digitálních verzí jsme se s možností již setkali, Microsoft ale nechá hru stáhnout i hráče, kteří se chystají koupit fyzickou verzi.

Jerko Cilas si tímto způsobem stáhnul Assassin’s Creed Valhalla. Jak sám podotýká, nyní má dvě možnosti. Buď pořídí digitální verzi, nebo ověří vlastnictví hry vložením disku. K předběžnému stažení bude zřejmě potřeba mobilní aplikace.

Uživatelé upřednostňující fyzické verze patrně možnost uvítají už jen z toho důvodu, že se spolu s hrou rovnou stáhne i day one patch. Po vložení disku se tedy mohou okamžitě pustit do hraní. Zda něco podobného nabídne i PlayStation 5, zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama