Doom: Eternal míří do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom: Eternal míří do Game Passu

Doom: Eternal míří do Game Passu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 9. 2020 17:10 6
Reklama
UPDATE:

Microsoft oficiálně potvrzuje příchod Doom Eternal do Xbox Game Pass. Jako první se dočkají předplatitelé na konzolích, přesněji už 1. října. Hráči na PC budou moct ničit démony později tento rok.

Původní zpráva:

Odkoupení ZeniMax Media bylo obrovskou zprávou, hráči ale začali spekulovat, jestli Microsoft přistoupí k tvoření exkluzivit. Tato možnost je zatím stále ve hvězdách, už brzy bychom se ale mohli dočkat přidávání Bethesda her do katalogu Xbox Game Pass, což může být právě tím tahákem, který Microsoft plánoval.

Na první hru nás už teď láká Twitter účet Xbox Game Pass, a to vtipným tweetem. „Melissa nám řekla, ať vám nedáváme žádné nápovědy, takže vám žádné nedáváme. V tomto screenshotu nejsou vůbec žádné nápovědy. Ani se nezatěžujte je hledat. Nejsou tady.“

V přiloženém obrázku by se skutečně mohlo zdát, že nám vývojáři nic nenaznačují, po hrátkách s barvami se ale na obrazovce objevuje nápis „The Slayer is coming“, tedy očividné naznačení toho, že do služby Xbox Game Pass brzy zamíří nějaký díl Dooma, s největší pravděpodobností půjde o nejnovější přírůstek do série Doom: Eternal.

Doom: Eternal míří do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama