Among Us 2 se ruší, obsah míří do AU1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Among Us 2 se ruší, obsah míří do AU1

Among Us 2 se ruší, obsah míří do AU1

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 9. 2020 07:56 1
Reklama

Zatímco ke konci prázdnin herní průmysl naprosto zachvátila popularita Fall Guys, u kterého si Mediatonic přišlo na obrovskou hráčskou základnu, trendy se rychle mění. Po Fall Guys se totiž, opět skrze Twitch, rozšířila už starší hra Among Us. A další úspěch je na světě.

I díky tomu, že je hra dostupná za pouhá 4 eura na Steamu a na mobilech zcela zdarma si hru díky streamerům stáhly miliony lidí. Jenže před vývojáři ze studia Innersloth stálo těžké rozhodnutí. V srpnu se totiž oznámil druhý díl a všechna podpora a nový obsah měl mířit právě do něj. Jenže co dělat s tak obrovskou základnou hráčů? Vývojáři se nakonec rozhodli netříštit si svou oblíbenost a oznámili zrušení plánovaného druhého dílu.

„Rozhodli jsme se zrušit Among Us 2 a místo toho se plně zaměřit na vylepšení Among Us 1. Všechen obsah, který jsme plánovali pro Among Us 2, zamíří do Among Us 1. Toto je možná ještě těžší rozhodnutí, protože to znamená jít hluboko do jádra kódu a část z něj přepracovat.“ Hlavní problém měli totiž vývojáři s tím, že zdrojový kód hry je už velmi zastaralý a obávají se, že když do hry přidají nové věci, spoustu dalších rozbijí a hru zabugují. Právě to měl být hlavní důvod pro tvorbu druhého dílu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama