Xbox Series S míří na mainstream masy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Series S míří na mainstream masy

Xbox Series S míří na mainstream masy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 9. 2020 10:24 1
Reklama

Pokud bychom se na listopadové vydání konzolí podívali bez dalších informací, mohlo by se zdát, že strategie je téměř stejná – obě strany konzolové války vydávají dvě verze konzolí, které chtějí zaujmout jak ty, kteří touží po prémiovém zážitku, tak ty, kteří si vezmou konzoli s kompromisy. Jenže po podívání se na specifikace a dalších strategií je přístup obou značek zcela rozdílný.

To nakonec potvrzuje i ředitel divize Xbox Phil Spencer v rozhovoru pro Le Figaro. S tím, jak Xbox nabízí dvě různé konzole, míří také na dva zcela odlišné typy zákazníků. Xbox Series S totiž míří na mainstream, tedy na masy lidí, zatímco Xbox Series X je určen pro komunitu, která hledá to nejlepší na trhu.

„Pracujeme s distribucí, abychom plně vysvětlili naší nabídku a ujistili zákazníky, že si vybírají na základě znalostí a faktů. Je jen na nás, abychom byli plné transparentní a upřímní co se kapacit našich modelů týče. Chceme se adaptovat dané zákaznické základně. Series S bude v hlavních mainstream kampaních, Series X míří na core hráče.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama