Sony údajně bojovala o sci-fi RPG Starfield
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony údajně bojovala o sci-fi RPG Starfield

Sony údajně bojovala o sci-fi RPG Starfield

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 9. 2020 08:56
Reklama

Včerejší obchod za 7,5 miliardy dolarů nám vyrazil dech. Microsoft výrazně posiluje a získává velmi populární značky, jako jsou kupříkladu The Elder Scrolls, Wolfenstein, Doom a další. Pojistil si také projekty, o nichž jsme sice už slyšeli, ale zatím o nich mnoho nevíme. Do této kategorie spadá také Starfield.

O něm přitom Bethesda před několika měsíci vyjednávala se Sony. S informací přišel Imran Khan ze serveru Kinda Funny. Podle něj šlo o domlouvání časové exkluzivity pro PlayStation 5. Khan nabízí osobní tip, podle něj k dohodě nedošlo zřejmě kvůli rozdílné představě o ceně.

Snaha pojistit si tituly prostřednictvím časově omezená exkluzivity byla zřejmě cestou, kterou se Sony chystala vydat. Tímto způsobem si již zajistila Deathloop a GhostWire: Tokyo.

Je to již více než dva roky, co bylo sci-fi RPG oznámeno. Titul by měl mít přednost před dalším dílem série The Elder Scrolls. Pete Hines koncem minulého měsíce naznačil, že zatím nenastal ten správný čas hru ukázat. Viceprezident Bethesdy ale slíbil, že z nové IP budou všichni fanoušci nadšeni a že za dlouhé čekání rozhodně stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama