Ovladač k Xbox Series stojí stále stejně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ovladač k Xbox Series stojí stále stejně

Ovladač k Xbox Series stojí stále stejně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 9. 2020 08:19 9
Reklama

Již dnes odstartovaly předobjednávky nových konzolí Xbox Series, leckdo si ale bude k přístroji chtít přikoupit další ovladač. Inovovaný gamepad Xbox Wireless Controller sice nabídne nové funkce a vylepšení těch stávajících, jeho tržní cena se ale oproti předchůdci nijak nezměnila. 

Cena ve Spojených státech byla stanovena na 60 dolarů, u nás zatím ovladač žádný prodejce nenabízí, lze ale předpokládat, že by zachování udrželo jeho cenu na úrovni mezi 1400 a 1500 českých korun. I cena nabíjecího adaptéru zůstává stejná (standardně je ovladač napájen tužkovými bateriemi), konkrétně 25 dolarů, u nás tedy zhruba 600 až 700 korun.

To znamená, že je ovladač o něco levnější než konkurenční DualSense, ten však nabízí zabudovaný akumulátor a není jej tedy nutné dopovat baterkami, případně vylepšovat extra akumulátorem.

Vedle klasických černých a bílých ovladačů korespondujících s verzemi konzole nabízí Microsoft při launchi konzole taktéž speciální edici modrobílého ovladače Shock Blue. Oproti gamepadu Xbox One se novinka liší především v existenci tlačítka pro sdílení, nižší odezvě nebo přepracovaném Dpadu. K hraní na Xbox Series ale bude stále možné využívat ten starší. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama