TGS nabídne 30min prezentaci RE Village
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka TGS nabídne 30min prezentaci RE Village

TGS nabídne 30min prezentaci RE Village

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 9. 2020 13:35 2

Přestože se Resident Evil Village vystavil na odiv našim zrakům během proběhnuvší akce PlayStation 5 Showcase, vypadá to, že další, a dokonce ještě extenzivnější porce novinek, nás teprve čeká. Konkrétně by se tak mělo stát již příští týden, a sice při příležitosti pořádání Tokyo Game Show.

Reklama

Zavítáte-li nyní na oficiální stránky TGS, můžete se ve zde přítomném harmonogramu dohledat, že blok věnovaný Resident Evil Village pokryje přibližně hodinu čistého času. Ta by pak podle rozpisu neměla tvořit jeden celek, nýbrž by mělo dojít k rozdělení do dvou separátních částí, a to prezentace hry samotné, respektive pozadí jejího vývoje (prvních 30 minut), a následného rozhovoru s příchozími hosty (druhých 30 minut). Přiložený popis též upozorňuje, že součástí chystaného programu bude i rychlé shrnutí novinek k samotné sérii Resident Evil.

Živý stream Resident Evil Village proběhne v neděli 27. září ve 14:00, přičemž jeho sledování bude možné prostřednictvím YouTube. Komentář, který bude diváky po dobu trvání doprovázet, bude pak zprostředkován dvojicí členů vývojářského týmu Tsujošim Kandou a Peterem Fabianem. 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama