Hades hlásí milion prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hades hlásí milion prodaných kusů

Hades hlásí milion prodaných kusů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2020 10:30 3
Reklama

Možná si vzpomenete na první exkluzivitu obchůdku Epic Games Store. Šlo o počin studia Supergiant Games – Hades. Technicky bychom však autorům toto prvenství přičítat neměli, jelikož se hra dlouhé dva roky nacházela v předběžném přístupu. Z něj se do plné verze překlopila teprve minulý týden. Autoři nyní přináší další skvělé zprávy.

Na Twitteru se pochlubili úctyhodným číslem. Hades totiž pokořil hranici jednoho milionu prodaných kusů. Z příspěvku vyplývá, že 700 tisíc kopií bylo pořízeno právě skrze předběžný přístup. „Hades byl navržen pro early access. Věřili jsme, že nám pomůžete udělat lepší hru. A přesně to jste také udělali,“ zmínili autoři a všem podporovatelům poděkovali.

Jedna z reakcí na příspěvek poptávala verzi pro Xbox One. Autoři podle všeho momentálně přemýšlejí, zda se do portování na další platformy pustit. „Plnou verzi hry jsme vydali pouze na konzoli Nintendo Switch, na PC a na Macu prostřednictvím Steamu a Epic Games Store. Budeme zvažovat další možnosti ohledně doručení hry na další platformy. Děkujeme za váš zájem,“ stojí v odpovědi.

Na příběh Supergiant Games si posvítil Danny O’Dwyer v rámci projektu Noclip. Hades se objevil hned v několika dokumentech, v nichž byl zachycen například problematický start předběžného přístupu nebo každodenní rutina spojená s touto formou vývoje. Naposledy se dokumentaristé s malým týmem spojili, aby zjistili, jak funguje v dobách koronavirové krize.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama