Vydání Super Mario 3D All-Stars provází trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Super Mario 3D All-Stars provází trailer

Vydání Super Mario 3D All-Stars provází trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 9. 2020 10:35
Reklama

Super Mario 3D All-Stars, balíček tří legendárních her ze série eskapád slavného italského instalatéra, konečně doráží i na Nintendo Switch.  A jak lépe tuto událost, která současně značí i 35. narozeniny značky Super Mario, oslavit než prostřednictvím nostalgického launch traileru.

Jak je z výše uvedené textu patrné, Super Mario 3D odmění případné zájemce pomocí znovuvydání tří dřívějších dobrodružství, a to Super Mario 64, Sunshine a Galaxy. Všechny zmíněné tituly byly vývojáři na Switch přeneseny ve formě remasteru. Vzhledem k tomuto faktu se tedy mohou pyšnit vyšším rozlišením, podporou zobrazení 16:9 a nově i přítomností integrovaného přehrávače hudby ze všech tří her. 

Ačkoli informace o nestandardním vydání Super Mario 3D All-Stars zazněla od Directu, kde byla hra oznámena, již opakovaně, není od věci její znění připomenout. Pakliže jste dění okolo hry nesledovali, jde o zprávu, ve které výrobce konzole sdělil, že možnost zakoupení digitální i fyzické verze potrvá pouze od 18. září 2020 do 21. března 2021. Po uplynutí tohoto data nebude hra nadále dostupná skrze oficiální distribuční kanály Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama