THQ Nordic popisuje expanzi remasteru KoA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic popisuje expanzi remasteru KoA

THQ Nordic popisuje expanzi remasteru KoA

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 9. 2020 12:30 5
Reklama

Vydavatelství THQ Nordic rozvedlo obsah ohlášeného příběhového rozšíření pro Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Detaily o nové expanzi představit skrze interview pro PlayStation Blog vedoucí marketingového oddělní Philipp Brock.

Na dotaz, kde na příběhové ose základní hry rozšíření Fatesworn stojí, Brock odvětil, že dosud neodvyprávěný děj chystaného dodatku přímo navazuje na příběhovou linii základní hry. Za účelem dotvoření celistvého obrazu následně přidal, že Fatesworn vyšle hráče do dříve neosídleného regionu, v němž bude spolu s nově příchozími obyvateli konfrontován s novým typem nebezpečí. O jaký typ hrozby přesně půjde, to Brock dále nerozvedl.

V návaznosti na možné nabytí dojmu, že výše popsaná premisa není v kontextu fantasy žánru přespříliš originální, později Brock dodává, že vše nemusí být takové, jaké se na první pohled zdá. Své povídání následně uzavírá neurčitou a zdánlivě nicneříkající zmínkou o příběhovém napojení Fatesworn na ústřední linku a motivy původní hry. Co přesně tímto prohlášením Brock mínil, se majitelé Fate Edition dočkají v následujícím roce, kdy rozšíření vychází.

Remaster 8 let starého Kingdoms of Amalur se od doby svého vydání těší spíše smíšeným, místy až silně negativním reakcím. Hlavním terčem kritiky hráčů i profesionálních kritiků je primárně nedostatek inovace na poli hratelnosti a technické nedodělky zapříčiňující problematický chod hry. Skálopevně tedy doufáme, že příchod Fatesworn dojem herního publika alespoň z části vylepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama