Sony se omlouvá za předobjednávky PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se omlouvá za předobjednávky PS5

Sony se omlouvá za předobjednávky PS5

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 9. 2020 09:25 11
Reklama

Představitelé herní divize Sony se skrze Twitter otevřeně omluvili za problematickou situaci okolo předobjednávek PlayStationu 5. Výrobce konzole touto cestou reaguje na početné stížnosti hráčů, které se objevily v souvislosti s nedostupností PlayStationu 5 ve vybraných regionech.

Zpráva, která se na oficiálním Twitteru PlayStationu objevila v průběhu včerejšího dne, obsahuje mimo veřejné omluvy i oznámení, ve kterém stojí, že během následujících dní dojde k navýšení kapacity konzolí určených k předprodeji. O více detailech mají být zákazníci v této záležitosti informováni příslušnými prodejci. V následujících slovech se taktéž dozvídáme, že do konce letošního kalendářního roku dojde k postupnému navýšení celkového počtu konzolí PS5.

Podíváte-li se v době čtení této zprávy do nabídky největších českých přeprodejců herních konzolí a elektroniky, pravděpodobně dojdete ke zjištění, že konzole PS5 není v současné době pro nedostatek kusů dostupná a že doplnění zásob nastane až počátkem příštího roku. Nepřehlednost situace a míru zmatení zákazníků dokládají i početné diskuze, ve kterých se ti, kteří si PS5 předobjednali, dožadují odpovědi, kdy a zda vůbec bude konzole do jejich domovů letos doručena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama