Sega zveřejnila tituly prezentované na TGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega zveřejnila tituly prezentované na TGS

Sega zveřejnila tituly prezentované na TGS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 9. 2020 14:20 4
Reklama

Vzhledem k blížícímu se termínu Tokyo Game Show 2020 dochází k odtajnění seznamu her, se kterými se na akci objeví společnost Sega a další její přidružení partneři. Termín konání akce připadá na příští týden, konkrétně pětici dní mezi 23. až 27. zářím.

Mezi hrami, se kterými Sega příští týden vyrukuje, lze například nalézt Puyo Puyo Tetris 2 (26. září), Phantasy Star Online 2: New Genesis (25. září) nebo karetní hru Yakuza Online. V kontextu série Yakuza se tak po potvrzené absenci Yakuza Kiwami 3 zároveň jedná o jediný ohlášený titul, který by se na letošním TGS měl objevit. Je však na místě říci, že program obsahuje i segment určený k prezentaci novinek ze samotné série Yakuza, není tedy vyloučeno, že se další díl přeci jen objeví.

Postoupíme-li v plánogramu dále, a to konkrétně k produkci Atlus, zjistíme, že se dočkáme přítomnosti Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers (25. září), tedy titulu, jenž byl až dosud výhradně přístupný pouze japonskému publiku, nebo také remasteru Shin Megami Tensei III: Nocturne (26. září) ve verzi pro PS4 a Switch. Nad rámec dosud nevydaných titulů též zazní nové informace k balíčku dvou letos vydaných her Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle (25. září)

Z produkce zbylých společností pak program akce například obohatí dvojice projektů Electronic Arts v podobě FIFA 21 (27. září) a Star Wars: Squadrons (27. září) nebo nejnovější díl série bojovek Guilty Gear s podtitulem Strive (27. září). Kompletní seznam, včetně rozpisu konání dílčích segmentů, naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama