Sony odhaluje velikost u vybraných PS5 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony odhaluje velikost u vybraných PS5 her

Sony odhaluje velikost u vybraných PS5 her

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 9. 2020 14:15 4
Reklama

Není žádné tajemství, že přechod mezigenerační přechod tradičně provází zvětšování her, a to jak ve smyslu rozlohy herního světa, tak i vyžadovaném místě na disku. Vzhledem k této skutečnosti tak není přespříliš překvapivé, že si hráči při ohlášení menšího úložiště PS5 přáli, aby se tato tradice neopakovala. Jak tomu tedy nakonec bude?

Konkrétní seznam titulů, u kterých můžeme problematiku úložného prostoru v současnu demonstrovat, obsahuje: remake Demon’s Souls (66 GB), Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (50 GB) nebo Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition (105 GB), tedy balíček remasteru Marvel’s Spider-Man (2018) se všemi DLC a pokračování Spider-Man: Miles Morales.

Zajímala-li by vás, jakou část disku kupříkladu ukousne balíček launch titulů v podobě Ultimátní edice Spider-mana a remaku Demon’s Souls, pak vězte, že se jedná o přibližně 20 % z celkové kapacity PS5. Abychom však nemalovali pouze čerta na zeď, je zároveň záhodno zmínit, že podobně jako u konkurenčního Xboxu i zde se počítá s možností dokoupení přídavného úložiště.

Společně s tvrzením, že velikost výše uvedených titulů není v kontextu 825GB SSD PlayStationu 5, nikterak zanedbatelná, je však zároveň potřeba dodat, že specificky vývojáři ze studia Insomniac dokázali s přechodem na PS5 zredukovat velikost Marvel's Spider-Man se všemi jeho DLC z původních 75 GB na 55 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama