Redux verze Observera vyjde na launch konzolí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Redux verze Observera vyjde na launch konzolí

Redux verze Observera vyjde na launch konzolí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 9. 2020 12:00
Reklama

Letos oznámená Redux verze hororového počinu studia Bloober Team dorazí na obě konzole nové generace v datu jejich uvedení na trh. V případě Xboxu Series X|S a PC se tak hráči dočkají 10. listopadu, zatímco budoucí majitelé PlayStationu 5 o dva dny později.

Spolu s čerstvým oznámením data vydání též došlo na potvrzení informace, že vlastníci původní hry na PS4 nebo Xbox One neobdrží bezplatný přístup k upgradu na next-gen verzi. V případě PC hráčů je situace obdobná, avšak zde byla tato skutečnost alespoň z části kompenzována sníženou cenou, za kterou bylo možné Redux verzi do 15. září získat.

Observer: System Redux přinese změny grafického charakteru, mezi které patří textury v rozlišení 4K, HDR, ray tracing, nové modely postav a přidané animace. Dodatečné úpravy grafiky by se podle uveřejněných videí též měly projevit i na poli volumetrických a částicových efektů prostředí, jako jsou efekty mlhy, sněhu nebo deště. 

Vedle ryze technických vylepšení pak do hry přibyde i nový příběhový obsah, a to konkrétně ve formě tří vedlejších příběhových linií, kterými jsou Errant Signal, Her Fearful Symmetry a It Runs in the Family. Nad další porce příběhu se hráči dále mohou těšit i na navýšení počtu skrytých předmětů a v neposlední řadě i pozměnění stealth mechanismů, které se staly terčem kritiky původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama