Děj Hogwarts: Legacy není z pera J.K. Rowling
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Děj Hogwarts: Legacy není z pera J.K. Rowling

Děj Hogwarts: Legacy není z pera J.K. Rowling

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 9. 2020 15:35
Reklama

Prolomení mnohaletého bariéry ticha, které nastalo po představení Hogwarts: Legacy, se zařadilo mezi nejvýraznější překvapení, které poslední PS5 Showcase nabídl. Vzhledem k povaze hry a cílové skupině, na kterou primárně míří, se tak logicky nabízela otázka, nakolik se do vývoje hry vlastně zapojí samotná autorka knižní předlohy.

Odpověď na tuto i další zajímavé otázky lze dohledat v oficiálním FAQ, které bylo v souvislosti s oznámením hry vytvořeno. Začtete-li se do zde vypsaných odpovědí, dozvíte se například, že ačkoli se vývojáři inspirují a otevřeně hlásí k dílu J.K. Rowling, samotná autorka prý ve vývojovém procesu osobně nefiguruje. Konkrétní stanovisko Warner Bros. Games v této věci zní:

Ačkoli J. K. Rowling není osobně zapojena do vývojového procesu Hogwarts: Legacy, její neobyčejné literární nadání a um slouží jako základ všech projektů zasazených do univerza Wizarding World. Dějová linie Hogwarts: Legacy tedy není novým příběhem od J. K. Rowling."

Nad rámec v ukázce prezentovaných informací se lze v odpovědích dále dočíst, že nás Hogwarts Legacy napříč naší cestou přenese i do misí a situací, během nichž budeme bezprostředně konfrontováni s vlastním morálním kompasem a donuceni k náročným volbám. Představitelé Warner Bros. Games navíc upřesnili, že mimo vnitřních prostor Školy čar a kouzel navštívíme dále i Zapovězený les, ke škole přilehlé Prasinky a další známá či dosud neprobádaná místa. 

Hogwarts: Legacy vychází v příštím roce na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama