Update do L4D2 přinese 20 nových map
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update do L4D2 přinese 20 nových map

Update do L4D2 přinese 20 nových map

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 9. 2020 12:34
Reklama

Série Left 4 Dead, stejně jako Half-Life nebo třeba Portal, doplatila na to, že Valve zkrátka neumí počítat do tří. Samozřejmě vtipkujeme, je ale pravda, že tyto legendární série se už několik let nedočkali svého pokračování, i když u Half-Life došlo k vydání VR titulu Alyx. Na scéně zombie survival střílečky ale dochází k oživení.

Už před několika týdny jsme vás informovali o tom, že komunita společně s Valve oznámila oficiální update, který do hry dorazí po 10 letech bez podpory. The Last Stand update svým prvním trailerem lákal na stejnojmennou mapu, nový trailer ale odhaluje mnohem více.

Update by toho měl přinést mnohem, mnohem více. Left 4 Dead 2 by díky updatu mělo zdarma dostat více jak 20 zcela nových survival map, přepracované i nové animace, dříve nepoužité nadabované linie, nové zbraně, opravené PvP mechanismy, 2 nové mutace, 30 achievementů a spoustu bugfixů.

Na updatu prý pracovalo přes 30 členů komunity společně s Valve. Práce trvaly 11 měsíců, výsledek uvidíme už velmi brzy – přesněji 24. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama