Rocket League přejde na F2P příští týden
i Zdroj: Psyonix
Novinka Rocket League přejde na F2P příští týden

Rocket League přejde na F2P příští týden

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2020 11:44
Reklama

Populární fotbálek s auty Rocket League je tu už více než pět let. Za tu dobu stihl nastřádat slušnou řádku oddaných hráčů, doba ale velí odklonu k politice free to play. Studio Psyonix oznámilo, že se tak stane příští středu, 23. září. 

To nicméně není jediná velká změna, která se hry a její finanční politiky týká. Rocket League se totiž ve stejný den stane oficiálně exkluzivitou platformy Epic Games Store (v rámci počítačů). Dosavadní majitelé a hráči na Steamu nicméně o svou zábavu ochuzeni nebudou. Hra bude nadále spustitelná a Psyonix slibují i dlouhodobou podporu v podobě aktualizací a obsahu. Nabídka free-to-play se samozřejmě týká všech platforem a i tam se pro existující majitele nic nemění.

Na druhou stranu, Epic opět sází na své agresivní propagační taktiky a uživatelům, kteří Rocket League mezi 23. zářím a 23. říjnem přidají do své knihovny jako dárek věnuje desetidolarový voucher na další útraty v obchodě. Taktéž se do hry chystá velká dávka obsahu tematicky spojeného s Fortnite, můžeme se tedy těšit na skiny, modely i doplňky inspirované populárním battle royale.

Poslední novinkou je aktualizace, která by měla všechny platformy zastihnout už dnes. Ta přináší řadu vylepšení i novinek včetně meziplatformního progressu, který spojí váš postup a obsah inventáře na všech konzolích i obchodech počítačů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama