Přivítejte nového autora v hPodu #761
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přivítejte nového autora v hPodu #761

Přivítejte nového autora v hPodu #761

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2020 09:49 2
Reklama

Září se pomalu přehupuje do druhé půlky, především nás ale čeká další natáčení epizody podcastu - pořadu hPod. I tentokrát nebude nouze o zajímavá témata nebo kontroverzní názory, navíc ale mezi námi na gauči přivítáme čerstvého člena externí redakce.

Vedle Kuby a Tadeáše totiž k mikrofonu usedne i Lukáš Černohorský, který se zatím na našem webu postaral o recenze soulsovek Hellpoint, Mortal Shell a strategie Iron Harvest. Pokud na něj tedy máte jakýkoliv dotaz nebo ho jen chcete hezky přivítat, můžete tak směle učinit.

A co témata? Samozřejmě si zrekapitulujeme, co jsme v uplynulém týdnu hráli. Podíváme se taky na zajímavou kauzu týkající se Facebooku, společnosti Oculus a jeho hardwaru, konkrétně pak na to, jak sociální síť uživatele brýlí omezuje či může do budoucna omezit. V speciálním tématu pak zavzpomínáme na herní obrazovky. Na čem více či méně obvyklém jsme hry hráli, co považujeme za skutečně revoluční technologie a plánujeme pořízení nových ku příležitosti nové generace?

Nahrávání vypukne dnes pozdě odpoledne, máte tedy spoustu času zapojit se do diskuze. To lze jak zde v komentářích, tak na adrese podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY.

Uslyšíme se v pátek!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama