Exkluzivity PS5 budou stát až 80 euro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exkluzivity PS5 budou stát až 80 euro

Exkluzivity PS5 budou stát až 80 euro

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 9. 2020 21:55 7
Reklama

Dnešní PlayStation 5 akce přinesla spoustu skvělých zpráv. Oznámení RPG ze světa Harryho Pottera, ukázka Demon’s Souls a konec konců i oznámení ceny i data vydání nového PlayStationu 5. Pro hráče ale přichází i velmi trpká zpráva – PlayStation totiž volně přechází na vyšší ceny her.

V rámci článku o launch titulem pro PlayStation 5 se totiž objevila i cena nových her – díky těm se dozvídáme, že plnohodnotné nadcházející tituly budou mít cenovku 70 dolarů a 80 euro. Zatímco 70 dolarů je v přepočtu přibližně 1600 korun, při volném přepočtu z eur nás nové hry vyjdou na 2100 korun.

Oficiální důvod zvýšení cen oznámen nebyl, stejně tak nebyl ani oznámen důvod, proč je cena za eura vyšší než za dolary. Dle spekulací má jít o placení daní z přidané hodnoty, která cenu posouvá za hranici 2 tisíc korun. Z oznámených launch titulů má tuto cenovku nést Demon's Souls, Destruction All Stars nebo Ultimate Edition Miles Moralese.

Dále v článku Sony sděluje, že hry od Worldwide Studios, tedy first-party studií, budou stát od 50 do 70 dolarů, nejspíše tedy nepůjde pouze o již zmíněné hry, ale i o tituly v budoucnu.

Exkluzivity PS5 budou stát až 80 euro
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama