Amnesia: Rebirth vyjde 20. října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amnesia: Rebirth vyjde 20. října

Amnesia: Rebirth vyjde 20. října

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 9. 2020 08:18 1
Reklama

Hru Amnesia můžeme znát zejména díky youtuberům, kteří tento titul masivně zpopularizovali a někteří si na něm přímo vybudovali kariéru. Vývojáři za to byli určitě rádi, ke starým kořenům se ale vracet nechtějí. Už před nějakou dobou tak oznámili hru Amnesia: Rebirth, která se posouvá jiným směrem.

Jak totiž ukazuje i nový trailer, Amnesia: Rebirth už nebude dětským hororem, ve kterém si budeme hrát s krabicemi a obávat se stínů. Naše hlavní postava, Tasi Trianon, si totiž prošla fyzickým i psychickým trauma a v písečném prostředí se snaží najít odpovědi na své otázky.

„Amnesia není jen další strašidelný dům, ale emoční hrůzostrašná cesta. Chceme mířit dále než na obyčejné jump-scary, ale chceme ovlivnit hráče mnohem hlouběji. I když Rebirth obsahuje strašidelná setkání a vidění, které očekáváte od Amnesia hry, chceme, aby hráči navázali s Tasi silné pouto.“

Tak hru okomentoval kreativní ředitel Frictional Games Thomas Grip. Mimo to zmiňuje, že Rebirth se odehrává po událostech prvního dílu. Se story trailerem se také dozvídáme datum vydání, které je stanoveno na 20. října, kdy hra vyjde jak na PC, tak na PS4. O Xboxu zatím zmínka nepadla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama