Trailer připomíná projekt Fallout: Miami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer připomíná projekt Fallout: Miami

Trailer připomíná projekt Fallout: Miami

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 9. 2020 12:10
Reklama

Modifikace Fallout: Miami byla představena už v červenci roku 2018 a téměř okamžitě si získala pozornost fanoušků unikátního univerza. Nyní se autoři pochlubili dalším trailerem, jehož prostřednictvím naznačují, jak asi vypadá běžný den v postapokalyptickém Miami.

Ukázka pracuje s teplými barvami, které jsou pro hry série Fallout dosti netypické, zároveň jde ale o příjemnou změnu. Občas je zkrátka potřeba dát si pauzu od šedých dní každodenní reality a vyrazit za sluníčkem, k tomu je Miami jako stvořené. Barevná paleta spolu s šikovně střiženými záběry posouvají dvouminutovou ukázku na úroveň profesionálních trailerů.

Modifikace by se měla vyrovnat klasickým DLC. Nabídne krátkou příběhovou kampaň lemovanou vedlejšími úkoly, dabované postavy i nové frakce. Zájemci o výlet do Miami budou muset vlastnit originální Fallout 4 a k němu také rozšíření Far Harbor a Nuka World.

Neoficiální rozšíření nicméně potěší pouze hráče na PC. S verzí pro PlayStation a Xbox autoři momentálně nepočítají, už jen z důvodu složité politiky výrobců konzolí, která výrazně limituje možnosti dodávat do her neoficiální obsah.

Přestože jsou fanouškovské projekty často velmi zajímavé a lákavé, zájemci se většinou musí obrnit trpělivostí. Nedostatek času a lidských zdrojů totiž značně natahuje produkční dobu. Ani v případě Fallout: Miami zatím neznáme konkrétní datum vydání a dá se předpokládat, že ho neznají ani autoři samotní. Celý proces však můžete urychlit, máte totiž možnost přiložit ruku k dílu. Momentálně je sháňka třeba po level designérech, animátorech nebo po specialistech na oblékání NPC postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama