Twitch úspěšně “hrál” MS Flight Sim 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch úspěšně “hrál” MS Flight Sim 2020

Twitch úspěšně “hrál” MS Flight Sim 2020

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 9. 2020 13:29
Reklama

Jedním z nejzajímavějších druhů živých vysílání na platformě twitch je Twitch Plays. Série událostí, kdy fanoušci sami příkazy v komentářích ovládají právě běžící hry. A ač se to zdá nemožné, komunita už takto dohrála několik her ze série Pokémon, QWOP nebo Dark Souls. Během uplynulého víkendu do této sbírky absurdních vítězství přidal nizozemský vývojář Rami Ismail další. Fanoušky nechal hrát Microsoft Flight Simulator.

A vedli si překvapivě dobře. Prostřednictvím příkazů v chatu mohli předplatitelé nebo VIP fanoušci ovládat některé prvky letadla, včetně tahu motorů, kniplu nebo vysouvání podvozku. Jeden ze streamů nabídl několikahodinový let přes Japonsko, jiný zavítal mnohem blíže. Během hodiny dokázala komunita vzlétnout a zase přistát ve slovenských Košicích. Nejzajímavějším momentem víkendu pak byl ten, kdy se zdařil manévr známý jako “barrel roll”. A to chat neovládal žádný drobný letoun, ale rovnou Boeing 787-10 Dreamliner.

Situaci pochopitelně napomáhalo to, že se do akce nezapojilo tolik hráčů jako obvykle. Šlo spíše o jednotky zájemců. I tak se mezi nimi ale našli šotci, kteří při startu vytrvale vypínali motory, vysouvali a zasouvali podvozek nebo letadlo při letu co pár chvil pošťuchovali k zemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama