Ve středu proběhne PS5 Showcase
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve středu proběhne PS5 Showcase

Ve středu proběhne PS5 Showcase

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2020 13:50 1
Reklama

Krátce po odhalení cen nového Xboxu přichází očekávaná zpráva z druhé strany barikády. Společnost Sony naplánovala na středu 16. září přibližně 40-minutovou prezentaci v souvislosti s připravovanými launch tituly PlayStationu 5 i hrami, které se dostaví později.

Ačkoli zpráva zveřejněná na PlayStation Blogu nikde přímo nespecifikuje, zda se bude mluvit i o ceně PlayStationu 5 či dalších souvisejících detailech, lze vzhledem k načasování očekávat, že by se tak mohlo stát. Oficiální informace prozatím však hovoří pouze o tom, že se máme dočkat ukázek her z řad first-party titulů, stejně jako her od jiných světových partnerů.

Čas konání byl pořadateli stanoven na 22:00, tudíž nemáte-li v současnu na středeční večer jiné plány, nemuselo by být od věci připravovanou akci sledovat. Koneckonců, prezentace Sony jsou notoricky známy svou pompézností, a dá se tedy předpokládat, že nás mimo již představených titulů nejspíše čeká i řada příjemných překvapení. Živý přenos bude probíhat skrze Twitch a Youtube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama