Star Citizen je na dva týdny zdarma k zahrání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen je na dva týdny zdarma k zahrání

Star Citizen je na dva týdny zdarma k zahrání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2020 11:55 1
Reklama

Ztělesnění jednoho z nejúspěšnějších projektů crowdfundingové kampaně bude po omezenou dobu možné vyzkoušet zcela zdarma. Nabídka vesmírného dobrodružství prostřednictvím Free Fly potrvá až do středy 23. září. Pro aktivaci bezplatné verze stačí využít kódu SHOWDOWN2950 na oficiální stránce hry.

Všem zúčastněným bude k dispozice celkem 16 vesmírných plavidel, z nichž každé bylo vybráno zástupci komunity za účelem představení toho vůbec nejlepší, co Star Citizen nabízí. Jedná se tak o praktickou aplikaci každoročního eventu Ship Showdown, ve kterém hráči hlasují o nejlepším korábu. Pro hráče, kteří by snad kvůli obavám z nedostatku zkušeností s vyzkoušením hry otáleli, přidávají vývojáři rovněž i odkaz na video tutoriály a psané rady.

V souvislosti s novými hráči je též nasnadě zmínit, že po dobu trvání celé akce byla dočasně snížena i cena balíčků startovních lodí. Bude-li vám tedy vesmír Star Citizenu za dobu hraní po chuti, můžete této nabídky využít, a směle se tak přidat ke zbylým letcům i po 23. září. Závěrem pouze dodejme, že počínaje červnem letošního roku zaznamenal Star Citizen ve své crowdfundingové kampani překročení úctyhodné hranice 300 milionů amerických dolarů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama